Un jurnalist clujean a lansat cartea „Belodedici. Românul care a triumfat de două ori în Cupa Campionilor Europeni” – VIDEO

Tânărul jurnalist clujean Robert Popa, absolvent al catedrei de jurnalism din cadrul Facultății de Știițe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai a lansat o carte dedicată legendarului Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua București și Steaua Roșie Belgrad, fiind singurul fotbalist român din istorie care a câștigat acest prestigios trofeu de două ori, cu două echipe diferite.

Volumul se numește BELODEDICI. Românul care a triumfat de două ori în Cupa Campionilor Europeni și a fost lansat la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central, fiind transmis online pe Facebook.

Despre carte au vorbit poetul Ioan Ivașcu și jurnalistul clujean de la Făclia de Cluj, Demostene Șofron.

„În puțin peste 100 de pagini veți descoperi momente minunate din viața unui sportiv care a dus numele României pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Veți găsi o serie de valori fără de care perfomanța nu se poate realiza în viață. Una peste alta, o să aveți ocazia de a vedea că orice vis se poate împlini, oricât de imposibil ar părea de atins, dacă vă luptați pentru el.

Lucru dovedit de atâtea ori de fundașul descris foarte frumos de Ioan Ivașcu, cel care a scris prefața acestei cărți: „Un libero de aur în echipe de platină””, a scris Robert Popa.

VIDEO

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *