FC Floriana – CFR Cluj. Ciprian Deac: „Va fi dificil să jucăm pe sintetic împotriva unei echipe pe care nu o cunoaştem”

Confruntarea dintre CFR Cluj și FC Floriana FC, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor se va juca pe un teren sintetic, iar „jucătorii campioanei României nu au prea multe informaţii despre campioana Maltei.

Ciprian Deac a declarat, marţi seara, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un meci dificil cu Floriana FC, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, având în vedere că întâlnirea se va juca pe un teren sintetic şi că nu are prea multe informaţii despre campioana Maltei.

Va fi un meci dificil deoarece jucăm pe teren sintetic unde e cu totul alt fotbal. Întâlnim o echipă pe care nu o cunoaştem foarte bine. Nu ştim mare lucru despre ea. Trebuie să fim pregătiţi, iar meciul de mâine să îl tratăm foarte serios”, a spus Deac.

„A fost o bucurie imensă să câştigăm campionatul, dar în fotbal contează mereu ce vei face mâine. Toţi ne gândim doar la viitor. Tot ce am făcut până acum este istorie şi trebuie să ne gândim la ce urmează”, a adăugat jucătorul campioanei României.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, miercuri, de la ora 22:00, în deplasare (Stadion Centenary – Ta’ Qali), formaţia malteză Floriana FC, într-o partidă contând pentru primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Meciul se va disputa într-o singură manşă, câştigătoarea urmând să întâlnească în turul 2 preliminar al competiţiei campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *