Fără emoții cu SCM Timișoara. Urmează lupta pentru grupele BCL pentru U-Banca Transilvania

Ultimul amical din Serbia a adus și cea mai clară victorie pentru clujeni, 75-50, cu BC SCM Timișoara, într-un joc controlat în totalitate.

Disputa din localitatea Novi Becej i-a găsit pe „studenți” conducând cu 8 puncte la pauză, 39-31, conform u-bt.ro.

Din acel moment diferența a crescut simțitor pe tabelă, iar la final U-BT s-a impus clar, cu 75-50. A fost a doua victorie din cantonamentul sârbesc, după 86-82 cu Borac Cacak.

Amicalul cu bănățenii a adus și un eveniment nedorit, o accidentare la gambă pentru Patrick Richard.

Karel Guzman a fost remarcatul serii, cu 27 de puncte înscrise, dintre care patru coșuri de trei puncte. Donatas Tarolis a contribuit cu 16 puncte, urmat de Justin Edwards (9) și Nandor Kuti (7).

„Mă bucur că am reușit să câștigam acest ultim meci. Le mulțumim celor de la Timișoara că au dorit să joace cu noi. Nivelul nostru de pregătire este mai avansat decât al lor, deci rezultatul nu cred că este concludent. Băieții au intrat cu intensitate, chiar dacă se aflau la al cincilea meci în 10 zile. S-au apărat și am obținut o victorie care ne transmite pozitivitate înaintea partidei cu Igokea din 23 septembrie. Am avut cinci meciuri amicale în Serbia, am văzut lucruri foarte bune. Avem un potential mare și ne așteaptă în curând primul test real. Sunt încrezător că vom putea trece peste acest test. Patrick Richard s-a accidentat puțin la gambă, să sperăm că nu va fi nimic grav. Avem nevoie de toți jucătorii apți pentru a putea aborda la capacitate maximă turneul din Bulgaria” – Mihai Silvășan, antrenor principal U-Banca Transilvania (u-bt.ro)

Clujenii revin în țară cu două victorii și trei înfrângeri din Serbia pentru a intra în linie dreaptă în ceea ce privește pregătirea duelului cu Igokea din preliminariile Basketball Champions League.

Foto: unitedhoops.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *