Costel Enache, după succesul lui „U” Cluj din Cupa României: „Am văzut niște băieți foarte responsabili, implicați, cu dorință de joc”

Universitatea Cluj a trecut joi, 8 octombrie, de divizioanra a treia Unirea Dej, scor 2-0, pe Cluj Arena, și s-a calificat în turul al patrulea al Cupei României. Golurile alb-negrilor au fost înscrise de Sergio Ribeiro (min 16), aflat la debutul în tricoul „șepcilor roșii”, respectiv Alex Pop (min. 50).

La finalul meciului, tehnicianul alb-negrilor, Costel Enache, a punctat câteva concluzii: „A fost un meci pe care l-am folosit pe mai multe fronturi. Primul a fost clar dorința noastră de a ne califica mai departe. Al doilea cred că a fost un mijloc foarte bun de pregătire și de consolidare a lucrurilor pe care vrem să le dezvoltăm, iar al treilea a fost și faptul că încercăm să ne cunoaștem mai bine jucătorii, pozițiile pe care pot da randament.

Trebuie să încercăm să fim cât mai eficienți atunci când alcătuim primul 11, un lot și când punem jucătorii pe anumite poziții. Sunt mulțumit de joc și de implicarea jucătorilor. Am văzut azi niște băieți foarte responsabili, implicați, cu dorință de joc. Au tratat foarte serios competiția și jocul, iar din partea mea au felicitări”, a spus Costel Enache pentru fcucluj.ro.

Pentru „U” urmează o deplasare pe terenul celor de la Turris Turnu Măgurele. Meciul din etapa a șaptea va avea loc luni, 12 octombrie, de la ora 19:30.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *