Gabi Giurgiu s-a întors la „U” Cluj pe un nou post

Fostul mijlocaș al Universității Cluj, Gabriel Giurgiu a revenit la echipa unde s-a consacrat și s-a lansat ca jucător profesionist, dar de această dată pe un nou post, acela de manager sportiv.

Sunt bucuros că am revenit la Universitatea Cluj, echipa mea de suflet, la care am crescut, la care am avut ani foarte frumoși ca fotbalist și la care m-am retras.

Vin alături de echipă cu o dorință de a pune umărul și din această postură, pentru a face lucrurile cât mai bune pentru suporteri și pentru toată suflarea ”U”-istă. Sunt convins că putem face lucrurile exact așa cum ne dorim alături de cei care sunt acum la club și alături de noul staff. Venim cu idei noi, cu suflu nou. Cu multă muncă și multă încredere în ceea ce facem noi vom putea să realizăm ce ne propunem, a spus Gabi Giurgiu, noul manager sportiv pentru site-ul oficial al Universității Cluj

Gabi Giurgiu a petrecut 7 ani la Universitatea Cluj și este unul dintre jucătorii exponențiali ai clubului care au decis să se întoarcă la formația „studențească” în 2016 atunci când a început proiectul de renaștere a echipei.

Foto: Universitatea Cluj

Written by 

One thought on “Gabi Giurgiu s-a întors la „U” Cluj pe un nou post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *