Erik Lincar, mesaj către contestatari: „Prietenilor mei de la Cluj vreau să le spun că toamna nu-i ca vara”

Universitatea Cluj a câștigat derby-ul local cu Unirea Dej, scor 3-1, iar la final antrenorul „șepcilor roșii” a vorbit despre tactica aplicată în această partidă.

„Era să normal să coborâm puțin liniile, iar în prima repriză am făcut un efort foarte mare, am încercat să punem presiune pe toată linia lor de fund și chiar la portar. Din punctul meu de vedere acest lucru s-a văzut în repriza a doua, iar dacă stăm să analizăm în prima repriză nu au avut nicio acțiune de poartă.

În a doua repriză adversarii și-au creat 2-3 situații și am luat gol din fază fixă, lucru care mă deranjează puțin. Din punctul meu de vedere victoria a fost meritorie, am avut și alte situații de a marca, iar din momentul în care aceștia și-au deschis liniile ca să ne dea gol și noi am profitat pe contraatac cu Blejdea care a închis jocul. „ a spus Erik Lincar

De asemenea, antrenorul studenților și-a lăudat adversarii și a avut un mesaj către contestatarii săi:

„Am jucat în fața unei echipe, care a fost ambițioasă și chiar la un moment dat și mie mi-a fost puțin frică de răsturnare de situație și am am avut noroc ca să marcăm. Plus prietenilor mei de la Cluj vreau să le spun că toamna nu-i ca vara, iar cine înțelege ce vreau să zic să priceapă.”

Nu sunt adeptul să nu primesc gol, ci îmi doresc ca să marcăm, iar dacă stăm și analizăm ultimele etape, dar primind un gol la scorul de 2-0, se poate oricând să existe pericol pe finalul jocului.” a mai precizat Erik Lincar

Nu în ultimul rând, Lincar a vorbit și despre posibilitatea ca suporterii să asiste la un meci pe Cluj Arena în viitorul apropiat:

„Vom vedea dacă se va menține linia(n.r. normele de la CNSU) de la guvern referitoare la jocurile cu spectatori sau dacă vom juca cu public abia cu Astra.”

Foto: Tiberiu Fărcaș

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *