Când va oferi Dan Petrescu un răspuns la oferta de a prelua echipa națională? Ce spun oficialii clubului din Gruia

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu, negociază cu Federația Română de Fotbal pentru a prelua banca echipei naționale, dar răspunsul antrenorului întârzie să apară.

FRF a fost refuzată deja de Gică Hagi și Răzvan Lucescu, iar ultima soluție a rămas Dan Petrescu.

„Bursucul” a anunțat că va da un răspuns în privința naționalei după 20 decembrie.

Președintele clubului din dealul Gruia, Cristi Balaj, este de părere că Dan Petrescu va rămâne la CFR, așa cum a promis.

”Eu zic că Dan Petrescu nu pleacă. E sub contract, are clauză de reziliere. Cum FRF nu dorește să plătească nicio clauză, lucrurile sunt clare. Dacă presa știe mai bine decât știu eu, nu am ce să comentez. Să nu ștergem cu buretele ceea ce spun eu, jurnaliștii vor să fie lupta strânsă la vârf, de asta fac speculații.

Mie așa mi-a promis. Am acceptat această poziție în conducerea clubului fiindcă Dan Petrescu a promis că e aici 2 ani și jumătate. E un om de cuvânt, deci lucrurile sunt simple. Suntem într-o situație delicată prin apariția acestui subiect. Avem o competiție în care trebuie să ne menținem poziția”, a declarat Cristi Balaj, la Look Sport.

În cazul în care va fi refuzată și de Dan Petrescu, federația va convoca o altă ședință a Comisiei Tehnice pentru a găsi alte nume care să ocupe postul de selecționer.

„Acestea au fost recomandările Comisiei Tehnice (n.r Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu). Dacă Dan Petrescu nu va deveni selecționerul echipei naționale pe 20 decembrie, atunci vom convoca o nouă ședință de Comisie Tehnică, în care vom avea o altă listă de nume considerate potrivite pentru acest mandat de selecționer.

În următorii doi-trei ani, această generație de jucători ar trebui să atingă vârful de performanță. Noi, ca fotbal, am ars câteva generații.

Până pe 20 decembrie, lucrăm cu un singur scenariu, Dan Petrescu. Nu am discutat despre durata contractului. Dacă Dan Petrescu va fi următorul selecționer, vă va spune durata. Cel mai mult contează îndeplinirea unui obiectiv de performanță, trebuie să fim prezenți la următorul turneu final”, a spus Burleanu, la conferința de presă.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *