SOLD OUT: U-BT Cluj vs MHP Ludwigsburg. Peste 10.000 de spectatori vor fi în BT Arena la primul sfert Champions League din istoria baschetului românesc

După calificarea istorică în play-off-ul basketball Champions League, U-BT Cluj va întâlni marți, 5 aprilie, de la ora 19 formația germană, MHP Riesen Ludwigsburg.

Trupa pregătită de Mihai Silvășan a terminat grupa K pe locul întâi, cu patru victorii și o singură înfrângere, în timp ce acum se află pe poziția întâi în Liga Națională, cu douăzeci și trei de victorii și numai 2 înfrângeri.

Alb-negrii se pregătesc pentru o dublă de foc împotriva unei echipe germane aflate în ascensiune, care a terminat în acest sezon pe locul doi în Grupa I din Basketball Champions League, grupă în care a întâlnit formații precum Hapoel Holon, JDA Dijon și Galatasaray Istanbul și se află momentan pe locul trei în Bundesliga.

Pe lângă jucătorii germani, în lotul celor de la Ludwigsburg se află și opt jucători americani, printre care și veteranul Tremmell Darden, care a jucat la echipe precum Real Madrid, Olympiacos Pireu, Zalgiris Kaunas, Unicaja Malaga sau Beşiktaş, dar și Rawle Alkins, care a prins un sezon în NBA la Chicago Bulls.

Clujenii au anunțat că biletele puse în vânzare au fost epuizate, se anunță o prezență de 10.000 de spectatori la primul sfert Champions League din istoria baschetului românesc.

Text: Rareș Țâra

Editor: Vasile Manu

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *