Ultima reprezentație în Gruia! CFR Cluj primește vizita Craiovei înaintea finalei campionatului din ultima etapă

CFR Cluj va disputa duminică, 15 mai, ultimul meci de pe teren propriu al sezonului 2021/2022. Un meci care putea să devină decisiv pentru câștigarea titlului, a rămas doar un meci oarecare, o repetiție pentru înfruntarea finală de la Buzău contra FCSB-ului. Victoria este importantă pentru clujeni dar nu și obligatorie pentru a deveni campioni.

Elevii lui Dan Petrescu vor fi montați pentru a presta un joc solid contra oltenilor și pentru a obține o eventuală victorie care ar oferi clujenilor opțiunea egalului în ultima etapă.

Cu orice rezultat înregistrat mâine seară, victoria contra FCSB-ului în deplasare este cuvântul de ordine pentru CFR în vederea adjudecării titlului cu numărul 8. Ardelenii au un moral excelent după victoria record din etapa anterioară contra lui FC Argeș scor 6-0.

Craiovenii vin în schimb cu moralul la pământ după ce au ratat toate obiectivele în mai puțin de o săptămână. O dată cu victoria Clujului la Pitești, oltenii au ieșit matematic din lupta la titlu iar ziua următoare au fost învinși de FCSB pe teren propriu cu scorul de 0-1.

Așadar, Craiova va termina sezonul pe locul trei, care o obligă la un baraj pentru Conference League cu o echipă venită din play-out. Ultima șansă a echipei din Bănie să ajungă direct în Europa era câștigarea Cupei României, dar Sepsi OSK i-a eliminat pe olteni în urma unei duble victorii în cele două manșe.

CFR-iștii vor să își ia revanșa pentru înfrângerea dramatică suferită pe „Oblemenco” în meciul tur, atunci când clujenii au fost întorși de la 2-1, pierzând partida la ultima fază, scor 2-3, gol marcat de Ante Roguljic.

CFR Cluj – CSU Craiova se joacă mâine, 15 mai, de la ora 21:30

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *