Încă un jucător de bază din sezonul trecut și-a prelungit contractul cu U-BT Cluj. Bircevic va continua în alb-negru: „Vom da totul pentru a reuși din nou rezultate mărețe”

Unul dintre cei mai importanți baschetbaliști din lotul campioanei U-BT Cluj-Napoca, Stefan Bircevic, 31 ani, care a pus umărul la un nou titlu în Liga Națională, a decis să își prelungească contractul cu alb-negrii cel puțin un an de zile.

Astfel, clujenii au reușit să îl păstreze pe Bircevic pentru următorul sezon în care vor lupta în competiția EuroCup.

În sezonul trecut, sârbul care evoluează pe pozițiile 4 și 5 a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei clujene.

În campionat, Bircevic a avut medii de 11.5 puncte, 4.3 recuperări și 1.4 pase decisive, în timp ce în Basketball Champions League cifrele sale au fost 9.9 puncte, 4.5 recuperări și 1.7 pase decisive.

„Sunt bucuros că voi continua să joc la Cluj-Napoca, după un sezon grozav pentru noi. Vom da totul pentru a reuși din nou rezultate mărețe.

În sezonul viitor vom fi în EuroCup, o competiție important. Vom avea 9 meciuri pe teren propriu și sunt convins că vom avea o sală plină. Acela este cel mai frumos sentiment posibil. Haide U”, a spus bachetbalistul pentru site-ul oficial al „studenților”. 

Baschetbaliștii Patrick Richard, Andrija Stipanovic și Nandor Kuti au fost cei care și-au prelungit, până acum, contractele cu U-BT Cluj.

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *