Doliu în familia Universității Cluj. A încetat din viață celebrul suporter Nea Titi. Când va avea loc înmormântarea

Unul dintre cei mai mari fani ai Universității Cluj, Valer Bondor, cunoscut de suflarea U-istă ca și Nea Titi, a încetat din viață la vârsta de 91 ani.

Regretatul Valer Bondor s-a îndrăgostit de Universitatea în 1943, în Bejenia de la Sibiu, la un meci cu Carmen București și a fost „dragoste la prima vedere”, așa cum susținea acesta. De atunci, a fost nelipsit de lângă clubul căruia i-a jurat credință veșnică și i-a fost alături la bine și la greu.

„Echipa asta e dragostea vieții mele! Cu ea m-am născut, cu ea o să mor. Cu ea m-am bucurat, cu ea am plâns o viață întreagă” – a fost una dintre declarațiile lui Nea Titi.

„A fost trup si suflet alaturi de „Universitatea” si a daruit totul pentru ea. Chiar si sanatatea. A trait, ca si noi toti, bucuria promovarii de la sfarsit de mai.

Discret cum a fost intreaga viata, Nea Titi (Valer) Bondor a ales sa se aseze acolo, sus, in galeria marilor „U”isti pe care i-a iubit atat de mult.

Un gand pios de recunostinta pentru tot ce ai insemnat!

Dumnezeu sa te odihneasca si sa te aiba in dreapta Sa!„, au anuntat fanii Universității.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 13 august, la ora 11,00 la Capela Cimitirului Central

sportulclujean

Learn More →

3 thoughts on “Doliu în familia Universității Cluj. A încetat din viață celebrul suporter Nea Titi. Când va avea loc înmormântarea

  1. Robert Popa august 11, 2022 at 7:51 pm

    Mi-l amintesc prin 2017, primăvara, când ajuta la organizarea meciurilor Universității când se jucau la baza Dan Anca (asta când nu era posibilă desfășurarea partidelor pe Cluj Arena). La 86-87 de ani câți avea atunci era încă foarte lucid și nici o minge scăpată în afara terenului nu se pierdea. Pe toate le recupera și le șuta înapoi în teren. Și se împrietenea imediat cu toți reporterii care veneau la meci. Mai rar așa caractere.

    Răspunde
    1. sportulclujean august 11, 2022 at 9:39 pm

      Multumim pentru evocare. A fost un mare OM. Sufletist.

      Vasile Manu

      Răspunde
      1. Robert Popa august 11, 2022 at 10:18 pm

        Cu plăcere. Baftă!

        Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *