Neagoe vrea să vadă alt „U” Cluj în meciul cu Rapid și să uite de rușinea cu Petrolul: „Suntem în fața unui joc important pe care trebuie să îl tratăm cu mare seriozitate și responsabilitate”

Antrenorul lui „U” Cluj, Eugen Neagoe, a prefațat partida cu Rapid București din etapa a treia a grupelor Cupei României, programată miercuri, 7 decembrie, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, iar tehnicianul alb-negrilor vrea să vadă o altă față a echipei sale după eșecul dezastruos cu Petrolul.

„Suntem în fața unui joc important, atât pentru noi cât și pentru adversarii noștri. Ne dorim să mergem mai departe, același lucru și-l doresc și cei de la Rapid. Este o competiție importantă, vom respecta până la final, ne dorim să mergem mai departe și tratăm cu mare seriozitate și responsabilitate acest joc. Îmi doresc să ștergem puțin, dacă se poate vorbi despre acest lucru, impresia pe care am lăsat-o la ultimul joc, care a fost o impresie foarte proastă.

A fost un joc foarte slab al nostru, probabil cel mai slab de când sunt eu la Cluj, dar și asta face parte din fotbal. Nu mă așteptam sincer să jucăm atât de modest, dar asta e situația, le-am spus și băieților, este istorie, așa cum a fost și victoria superbă contra FCSB-ului, cum au fost și alte jocuri în care băieții au jucat foarte bine.

Trebuie să fim conștienți că avem cele trei jocuri foarte importante pentru noi, atât cel cu Rapid de mâine seara, cât și cu UTA de duminică și ultimul joc la Sfântu Gheorghe săptămâna viitoare. Mă aștept la o reacție foarte bună a echipei, nu ne va fi ușor, întâlnim un adversar dificil, au avut rezultate foarte bune, dar în acest moment nu mă interesează de ce probleme au adversarii noștri. Pe mine mă interesează reacția pe care trebuie să o avem noi mâine seară. Jucăm în fața proprilor suporterilor, care au fost totdeauna lângă noi și ne-au împins de la spate și aș vrea ca mâine seară să plece toți oamenii bucuroși acasă”, a declarat tehnicianul Eugen Neagoe în cadrul unei conferințe de presă premergătoare partidei cu Rapid București din Cupa României.

Neagoe crede în forța elevilor săi în duelul cu Rapid

„Pentru ei este un obiectiv foarte important, la fel ca și campionatul și îl vor trata cu toți jucătorii valizi pe care îi au la dispoziție. Îi interesează și pe ei ca mâine seară să meargă mai departe, eu îmi doresc din tot sufletul și sunt convins că nu le vom da această șansă de a merge mai departe.

Noi am pierdut un joc pe care nu trebuia să îl pierdem, din punctul meu de vedere, pentru că am avut o evoluție foarte bună. A fost istorie și acest joc, iar mâine seară va fi cu totul altceva.

Îl cunosc foarte bine și pe Adrian, am lucrat cu el, a fost un fotbalist foarte valoros, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-am avut, cred că va avea o carieră frumoasă și în antrenorat. Are un început bun după părerea mea, toată lumea se aștepta ca Mutu sa câștige campionatul, dar este foarte greu, este un antenor tânăr, dar va ajunge un tehnician valoros”, a mai susținut Neagoe.

„Pires nu va face parte din lot pentru meciul de mâine, el a trebuit să meargă în Brazilia pentru a-și rezolva problema cu viza”, a mai completat Neagoe.

Neagoe i-a sancționat dur pe cei patru petrecăreți de la „U” Cluj prinși într-un club din Cluj-Napoca

Jucătorii Romario Pires, Ely Fernandes, Dragoș Tescan și Andrei Gorcea au fost surprinși distrându-se într-un club din Cluj-Napoca în săptămâna meciului cu Petrolul Ploiești, iar conducerea clubului a luat măsuri dure, amendându-i cu câte 1000 de euro fiecare, iar brazilianului Pires i-a fost retrasă banderola de căpitan.

Ne afectează și pe noi, afectează imaginea clubului, eu nu vreau sub nicio formă să lezăm imaginea clubului. Am mai spus încă o dată și mă repet, Universitatea este o echipă cu o emblemă foarte grea, iar noi trebuie să facem cinste acestui club, nu să lovim în imaginea clubului. Indiferent că veneau după accidentare sau nu, ei nu trebuiau să fie unde au fost, iar cu atât mai mult Ely Fernandes care știa că va face parte din lot, Tescan care nu este un băiat problemă, dar a fost un moment nepotrivit. Asta este situația, indiferent de numele jucătorului, în momentul când greșesc trebuie să plătească.

Eu am venit cu alt scop aici la Cluj, nu să fac poliție, nici nu mi-a plăcut acest lucru, dar am avut încredere în jucători întotdeauna și în continuare am încredere în ei și cred că a fost un singur episod. Dacă lucrurile se vor repeta, vom discuta chiar și de separarea drumurilor, nu putem să mergem înainte cu jucători care merg din greșeală în greșeală. Dacă se va mai întâmpla, ne vom despărți de jucătorii respectivi, indiferent de numele lor, a mai susținut antrenorul clujenilor.

CITEȘTE ȘI:

Meciul dintre Universitatea și Rapid va fi televizat de Digisport 2, Prima Sport și Orange Sport.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *