U-BT Cluj-Napoca, o nouă victorie categorică în Liga Națională!

Formația fanion a baschetului clujean, U-BT Cluj-Napoca, s-a impus, din nou, de o manieră categorică și rămâne neînvinsă, în acest sezon al Ligii Naționale de baschet masculin.

Sâmbătă, de la ora 18:00, a început, în BT Arena din Cluj, partida dintre U-BT și BCM Pitești. Clujenii, care nu au mai pierdut din mai în divizia națională, veneau însă după înfrângerea usturătoare din Eurocup, 105-82, contra Prometey.

Începutul meciului de sâmbătă a fost unul echilibrat, dar finalul primului sfert i-a găsit mai inspirați pe oaspeți. Aceștia au reușit un run de 12-2, reușind să câștige sfertul inaugural, 20-25. Al doilea sfert s-a terminat tot la o diferență de cinci puncte, însă de data asta a fost în favoarea gazdelor, astfel că scorul la pauză a fost egal, 46-46.

Repriza a doua a fost a clujenilor. Aceștia, aproape tot timpul, au avut un avans de 2-3 posesii pe tabelă. O singură dată diferența a fost de o posesie, în sfertul patru (75-72), tot o singură dată fiind de patru posesii (91-81).

U-BT se impune cu scorul de 98-89, un meci echilibrat, dar în care experiența în partidele importante și-a spus cuvântul, clujenii reușind să apere cu brio avansul de câteva puncte pe toată durata ultimului sfert.

Principalul marcator al celor de la U-BT a fost cubanezul Guzman (23 de puncte), urmat de Bircevic (17 puncte), Kuti (11 puncte), Meindl (11 puncte), Sanders (10 puncte), Stipanovic (10 puncte), Cățe (7 puncte), Gordic (5 puncte) și Patrick (4 puncte).

Următorul meci al clujenilor este în Eurocup contra nemților de la Ulm. Partida urmează să se desfășoare în BT Arena, miercuri de la ora 19:00.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *