Revine Ioan Ovidiu Sabău pe banca lui „U” Cluj după plecarea lui Neagoe? N-a mai antrenat de 8 ani

Conducerea Universității Cluj nu are parte de cele mai liniște sărbători de iarnă după ce actualul tehnician Eugen Neagoe (55 ani) a anunțat că s-a înțeles cu CS Universitatea Craiova și își dorește să plece în „Bănie”, deși a stabilit un program de pregătire și strategia de transferuri la „U” Cluj.

Potrivit Prosport.ro, fostul manager al Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, ar putea reveni pe banca clubului unde s-a consacrat ca fotbalist, deși nu a mai antrenat din 2014.

„Mi-ar plăcea să revin în antrenorat, dacă aș găsi un proiect serios”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în urmă cu câteva săptămâni, la Prima Sport, unde este analist.

Sabău a fost managerul cu care Universitatea Cluj începând cu anul 2016, când echipa a pornit din liga a patra. Fostul internațional și-a prezentat demisia după un baraj pentru promovare în prima ligă pierdut de Universitatea Cluj, asumându-și acel eșec.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *