„U” Cluj va lupta „acasă” pentru un loc în finala Cupei României. Semifinala cu UTA se va juca pe Cluj Arena

Universitatea Cluj are șansa să pună, din nou, „șapca pe cupă” dacă va trece de formația arădeană UTA, meciul din semifinale va avea loc joi, 27 aprilie, de la ora 19:00, pe Cluj Arena.

La 8 ani de la finala disputată de alb-negri pe Arena Națională împotriva Stelei, meci câștigat atunci de roș-albaștri cu 3-0, Universitatea va juca pentru un loc în finala Cupei, iar vestea bună pentru „șepcile roșii” e că vor disputa partida în fața propriilor suporteri, cu toate că lucrările de schimbare a gazonului nu au fost finalizate încă.

„După opt ani, ”U” luptă din nou pentru finala Cupei României, pentru istorie! Partida cu UTA Arad din semifinalele Cupei României va avea loc pe 27 aprilie, de la ora 19:00, pe Cluj Arena!„, a anunțat clubul clujean.

Prețul biletelor pentru partida din penultimul act al competiției variază între 20 și 110 lei și pot fi achizionate AICI.

Foto © Mihai Rusu

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *