S-a decis cine va arbitra Derby-ul Clujului! A fost la centru și în sezonul trecut la confruntarea din Cupa României

Derby-ul Clujului dintre Universitatea și CFR va avea loc luni, 21 august, de la ora 21:30, pe Cluj Arena, iar Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat cine va fi la centru în această confruntare.

Astfel, cel mai vechi derby din România va fi arbitrat de Sebastian Colțescu, 46 ani, unul dintre cei mai bine cotați arbitri din țară.

Centralul din Craiova fi ajutat la cele două tușe de Mircea Orbuleț și Adrian Popescu, în timp ce George Găman va fi al patrulea oficial. În camera VAR vor fi Florin Chivulete și Andrei Constantinescu.

Colțescu s-a aflat la centru la Derby-ul Clujului și în stagiunea precedentă, la confruntarea din grupele Cupei României, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *