CFR Cluj a început cu dreptul noul sezon al Cupei României, cu o victorie clară în fața Alexandriei

Debut cu dreptul pentru CFR Cluj în grupele Cupei României, după ce a învins cu scorul de 3-1 formația CSM Alexandria, prin golurile reușite de Alin Fica, Karlo Muhar și Mario Camora.

Nici nu s-au așezat pe fanii echipei gazdă în tribune că fosta campioană a României a și deschis scorul, la trei minute de la reluare, prin tânărul Alin Fica (3). Alexandria a fost echipa mai prezentă în jumătatea feroviarilor și a reușit să își creeze ocaziile mai mari, egalând în minutul 35 dintr-un penalty obținut la un henț în careu a lui Vasile Mogoș, transformat de Stancu.

Până la pauză, CFR a mai înscris o dată prin Karlo Muhar, care a reușit un gol de senzație în minutul 41 și a stabilit scorul primului mitan (2-1).

În debutul reprizei a doua, Mario Camora a înscris și el, stabilind scorul final la 3-1, în minutul 46, după care meciul a intrat într-o letargie totală, fără ocazii notabile.

CFR nu a mai forțat după golul trei, dar a mai avut situații de a înscrie, însă nu a găsit spațiul porții.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *