Voleibaliștii de la „U” Cluj debutează sâmbătă pe teren propriu în noul sezon al Diviziei A1, în fața Stelei

Echipa de volei masculin a Universității Cluj va debuta sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 16:00, pe teren propriu, împotriva Stelei București, în noul sezon al Diviziei A1, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Voleibaliștii clujeni pregătiți de Bogdan Nicolae au fost foarte aproape de o victorie în ultimul meci din cadrul Memorialului „Radu Zamfirescu”, disputat vineri trecută, împotriva lui SCM Universitatea Craiova.

Clujenii au avut o evoluție curajoasî această ultimă confruntare a turneului, au condus în primul set cu 9-6 dar gazdele au recuperat și s-au impus cu 25-20. În setul doi, alb-negrii au condus de la un capăt la altul și l-au încheiat cu 25-19. Craiovenii s-au impus în setul trei cu 25-16 pentru ca în cel de al patrulea să se repete istoria și Universitatea Cluj să se impună cu 25-19. 

Setul decisiv a fost unul interzis cardiacilor, în care SCM U Craiova a condus cu 13-9, „U” a întors scorul și a beneficiat de mingi de meci la 14-13 și 16-15 dar oltenii, cu o mai bună concentrare, s-au impus în final cu 18-16.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *