BASCHET FEMININ: ”U” Cluj învinsă la limită de UAV Arad în prima etapă din campionat

CS Universitatea Cluj-Napoca a pierdut, la limită, scor 67-71, în prima etapă din Liga Națională de baschet feminin, în fața celor de la FCC Baschet UAV Arad, partidă ce a fost găzduită în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Formația lui Ioannis Koukos a început timorat primul sfert, reușind să obțină doar 11 puncte, în timp ce arădencele și-au luat un avantaj consistent, de 14 puncte. Cel de-al doilea sfert a fost unul strâns, iar baschetbalistele de la ”U” s-au impus clar cu 15-9.

Cea de-a doua repriză a fost echilibrată, iar în ultimul sfert de meci, ”U” Cluj a dominat categoric și a încercat să se impună, dar cele 24 de puncte nu au fost îndeajuns de a câștiga prima etapă din campionat.

Cele mai bune marcatoare de la gazde au fost Pană (22), Liubinets (15), Kelemen (12), respectiv Easley (22), Vitulova (14), Voica (12), de la UAV Arad.

Reamintim că, ediția 2023/2024 a primei ligi feminine a pornit la drum într-un format restrâns, având la start doar 8 echipe, ca urmare a retragerii din competiție a formației Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc.

Foto © Marius Jucan Lucian

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *