Continuă prestația slabă pentru CFR Cluj și la Sfântul Gheorghe

CFR Cluj a cedat toate punctele în confruntarea cu Sepsi OSK, scor 2-1, în cadrul etapei cu numărul #20 din Superliga și totodată își continuă forma slabă, bifând al 7-lea meci oficial fără victorie.

Sepsi OSK a început mai bine partida, iar primele atacuri le-au aparținut acestora prin Matei și Safranko. În minutul 23 al partidei, grecul Tachtsidis putea deschide scorul, dar Ninaj s-a opus clar balonului și a blocat șutul plasat din afara careului. Același Tachsidis și-a mai încercat șutul, învingându-l pe goalkeeperul covăsnenilor și astfel a deblocat tabela în favoarea CFR-ului.

Începutul actului secund, alb-vișinii își puteau dubla avantajul, în urma unei gafe a apărătorului Ninaj, dar Bîrligea nu a fructificat momentul, șutând direct în Niczuly. Introdus în minutul 46 al meciului, Kallaku a restabilit scorul, cu un șut excepțional, direct în vinclu, de la aproximativ 15 metri.

Au pierdut toate punctele pe final!

Înaintea minutelor de prelungire, Damașcan și-a dus formația în avantaj, după o combinație de pase cu Matei, finalizând elegant din apropierea punctului cu var. Surprinzător a fost timpul de așteptare pentru validarea golului din camera VAR, pentru o fază ce nu ar fi fost mai nimic de verificat. Până la finele meciului, ardelenii au forțat egalarea, dar fără succes.

Următoarea partidă pentru CFR e cu rivala din oraș, U Cluj, joi, 21 decembrie de la ora 19:45, în Gruia, chiar în ultima etapă de Superligă din acest an.

Echipele de start:

Sepsi OSKNiczuly – Kecskes, Ninaj, Ciobotariu – Oteliță, I. Gheorghe, N. Păun, R. Varga – Ștefănescu, Safranko, C. Matei
Rezerve: Moldovan, Fl. Ștefan, Oroian, Bălașa, Jonathan Rodriguez, Damașcan, Kallaku, Rondon, Debeljuh
Antrenor: Bernd Storck

CFR Cluj: Sava – Kresic, M. Ilie, Morgan – Krasniqi, Tachtsidis, Cvek, Camora – Avonou – Otele, Bîrligea
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Boben, Nortey, R. Filip, Fică, Deac, Luca Mihai, Juricic
Antrenor: Andrea Mandorlini

 

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *