Neluțu Varga a anunțat ce se întâmplă cu Otele și Manea

În ultima perioadă, au circulat zvonuri conform cărora CFR Cluj ar putea să-și piardă doi dintre jucătorii cheie din primul 11.

Se spunea că Philip Otele ar fi fost dorit de echipa din Bundesliga, Stuttgart, însă transferul nu s-a concretizat în urma negocierilor. De asemenea, Cristian Manea nu a primit nicio ofertă din partea lui Galatasaray, așa cum s-a zvonit, iar ambii jucători vor rămâne în continuare la formația din Gruia, cel puțin până în vară.

Ioan Varga a luat decizia în cazul celor doi jucători!

Telenovela Otele s-a încheiat. Nu am primit suma pe care am dorit-o, 4 milioane de euro, și pot să vă confirm oficial că până în vară Otele nu mai pleacă de la CFR Cluj. Îi transmit lui Otele să-i stea capul la fotbal, să facă diferența, să aducă plusvaloare, să marcheze goluri și să ne ajute să ne luptăm pentru titlul de campioni ai României.

Deci Otele este subiect închis. Până în vară rămâne la CFR Cluj. Sunt convins că e o veste bună și pentru suporteri și mai ales pentru Adi Mutu. În ceea ce îl privește pe Manea, nu avem nicio ofertă concretă de la Galatasaray. Doar vorbe, povești, speculații… Nu am primit nimic, nicio sumă, niciun mail măcar de la Galatasaray, că l-ar dori pe Manea, așa că este o pistă falsă.

Internaționalul român și-a prelungit contractul!

Cu Manea am bătut palma pentru o prelungire de un an și jumătate a contractului, zilele viitoare vom semna și eu cred că Manea ne va ajuta în continuare încă un an și jumătate să ne îndeplinim toate obiectivele.

Este un jucător formidabil, de o mare valoare. CFR Cluj are nevoie de el, dar eu cred că și Manea are nevoie de CFR Cluj. Deci îl veți mai vedea pe Manea încă mult timp de acum încolo la CFR Cluj. Asta, bineînțeles, dacă nu apare vreo ofertă cu totul și cu totul ieșită din comun pentru valoarea acestui jucător cu adevărat formidabil și reprezentativ pentru CFR Cluj, dar și pentru fotbalul românesc”, a spus Varga, la Fanatik.ro.

În acest moment, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, nigerianul Philip Otele este cotat la suma de 1 milion de euro, în timp ce fundașul Cristian Manea este evaluat la 3,2 milioane de euro.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *