„U” Cluj a pierdut categoric derby-ul județului la volei masculin cu Unirea Dej

Echipa de volei masculin a Universității Cluj a fost învinsă fără drept de apel sâmbătă seara, 10 februarie, în derby-ul județului cu Unirea Dej, într-o partidă care a contat pentru etapa a 17-a a Diviziei A1. Meciul a avut loc în Sala „Petru Stăvariu” din Dej.

Voleibaliștii universitari au cedat categoric cu 3-0 în fața dejenilor, scorul pe seturi fiind 25-16 / 25-17 și 25-21.

Pentru „U” Cluj, punctele au fost reușite de: Norbert Kholman 8, Mihai Popovici 7, Tudor Mocan 6, Radu Tănase 4, Claudiu Iov 3 și respectiv Alexandru Voinea, Alexandru Someșan și Vlad Negrean câte 2 puncte.

În condițiile în care partida din etapa a 18-a a Diviziei A1, cu Rapid București, s-a disputat în devans, următorul meci al Universității Cluj va fi cel din etapa a 19-a, în deplasare, la Brașov, cu Corona, sâmbătă 17 februarie.

Foto © Brădeanu Photography

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *