Agenda completă pentru Final 8-ul Cupei României desfășurată în Cluj-Napoca

Turneul Final 8-ul Cupei României la baschet masculin, găzduit de Cluj-Napoca, va avea loc în perioada 15-18 februarie. Sferturile de finală se vor desfășura în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar semifinala și finala vor avea loc în BT-Arena.

U-BT Cluj-Napoca este principala favorită la câștigarea trofeului, în competiția ce mai include echipe precum CSO Voluntari, BC CSU Sibiu, CSM Constanța, CSM CSU Oradea, CSM Târgu Mureș, CS Rapid București și CSM Petrolul Ploiești.

Întregul program al turneului:

Joi, 15 februarie

 Partidele se vor desfășura în Sala Sporturilor „Horia Demian”

  • CSU Sibiu – CSM Constanța (ora 12:15)
  • CSM Petrolul Ploiești – CS Rapid București  (ora 15:00)
  • CSM CSU Oradea – CSM Târgu Mureș (ora 17:45)
  • CSO Voluntari – U-BT Cluj-Napoca (ora 20:30)

Sâmbătă, 17 februarie 

Partidele se vor desfășura în BTarena

  • CSU Sibiu/CSM Constanța – CSO Voluntari/U-BT Cluj-Napoca (ora 17:30)
  • CSM Ploiești/CS Rapid București – CSM Oradea/CSM Târgu Mureș (ora 20:30)

Duminică, 18 februarie 

Partida se va desfășura în BTarena

  • Finala Cupei României – ora 20:30

Biletele pentru sferturile de finală pot fi achiziționate de pe entertix.ro, iar biletele pentru semifinale și finală vor fi disponibile în vânzare după încheierea partidelor din sferturi. Suporterii clujeni care dețin abonamente vor putea asista la meciurile jucate de U-BT Cluj-Napoca fără a fi nevoie să achiziționeze un bilet separat.

Formația lui Silvășan poate egala performanța echipei CSU Asesoft Ploiești, care în prezent deține 6 titluri de campioană a României, în timp ce „studenții” dețin doar 5. Primul test pentru „U” va avea loc joi, la ora 20:30, când se vor confrunta cu echipa ilfoveană, CSO Voluntari.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *