Absențe importante pentru CFR în partida cu FCU Craiova 1948

Adrian Mutu, tehnicianul formației alb-vișinii, a prefațat în cadrul conferinței de presă, partida de sâmbătă din Bănie, cu FCU Craiova 1948, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 26 din Superliga. Panagiotis Tachtsidis, Anton Kresic și Camora sunt jucătorii ce nu vor putea fi utilizați în meciul următor.

„Am trecut peste acea înfrângerea chiar dacă a fost cumva dureroasă pentru că am avut ghinion mare la golul pe care l-am primit, dar sper că am învățat din greșelile pe care le-am făcut și de la meciul următor să ne întoarcem victorioși. Băieții sunt concentrați și s-au antrenat bine, știu și ei că e nevoie de o victorie pentru a rămâne acolo sus.

FCU e o echipă periculoasă, imprevizibilă cu jucători de calitate și trebuie sa fim foarte atenți pentru că dacă prind o zi bună, cu siguranță ne va fi greu să îi învingem.”

Mutu a precizat absența și pedeapsa primită de grecul Tachtsidis:

„Este mai temperamental, mai ales în timpul meciului, trăiește foarte mult în timpul jocului, a vrut să pună presiune pe arbitri, dar acest lucru l-a costat. El a fost și amendat de club și sper că învață din această greșeală.”

Camora revine, croatul Kresic s-a accidentat:

Camora a reintrat, s-a antrenat bine săptămâna aceasta, bineînțeles că nu e 100% apt, dar este mult mai bine față de săptămânile precedente. Păcat de Kresic, care s-a reaccidentat, cu aceeași recidivă, dar în afară de acesta, toți sunt valizi pentru joc.

Aly Abeid e gata de joc!

„E apt de joc, bineînțeles că e un jucător ce nouă ne place de el, de aceea l-am dorit încă de acum și nu din vară. Sperăm că atunci când va evolua pentru CFR să o facă bine.”

Mutu băgat în sedință de Varga:

„Am avut o discuție normală, ce era necesar să o avem, s-a încheiat și perioada de transferuri și trebuia să luam câteva decizii, nimic mai mult. Urmează meciuri importante, fiecare meci e ca o finală, atâta timp cât alergam după obiective, fiecare meci are importanța lui. Voi lua meci cu meci, fără a ne gândi la obiectivul nostru final, distanța este mare, dar e important să ne câștigăm meciurile.”

Întreaga conferință de presă, înaintea partidei FCU Craiova 1948 – CFR!

 

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *