Florin Maxim, optimist înaintea partidei cu CFR Cluj: Sunt 100% convins că vom face un meci bun!

Florin Maxim, tehnicianul formației hunedorene, a prefațat în cadrul conferinței de presă partida din Cupa României împotriva CFR-ului, care va avea loc de la ora 19:30, pe arena Michael Klein din Hunedoara.

Antrenorul corbilor albaștris-a declarat optimist înaintea partidei și este convins că echipa sa va da totul pentru a obține o calificare de poveste în fața unei arene arhipline!

„Pentru clubul nostru este un meci special, dar noi am făcut ca lucrurile să se întâmple, nu ne-a oferit nimeni locul în sferturile de finală, am luptat, iar băieții au muncit mereu de când am venit la Hunedoara.”

Corvinul Hunedoara ocupă locul 3 în play-off-ul Ligii a doua și este singura echipă din eșalonul secund, care a ajuns în sferturile de finală ale Cupei României, în timp ce restul formațiilor participante sunt din Superligă.

„A fost un an foarte bun pentru noi, am reușit să promovăm în eșalonul secund, am trecut de grupele Cupei României, iar acum întâlnim campioana României. Noi am făcut ca aceste lucruri să se întâmple, am crezut în ele alături de suporterii care au fost mai mereu alături de noi, iar visul continuă. Băieții nu cred că mai trebuie motivați înaintea unui astfel de meci și ceea ce e important e să fim focusați.

Trupa lui Maxim, e pregătită să dea totul în partida cu CFR!

Trebuie să te ridici la un astfel de meci și să fim lucizi și atenți, e o adversară cu jucători importanți, 3-4 de națională. Jucători buni, de calitate, dar până la urmă ne-am dorit astfel de partide cu adversari pe măsură, și ce va fi, vom vedea după meciul de mâine. Consider că publicul va face diferența, la fel ca în meciul cu FCSB, ce a rămas o partidă de neuitat (5-3, după prelungiri). Sunt 100% convins că vom face un meci bun!”

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *