U-BT Cluj-Napoca se impune și în al doilea meci din sferturile Ligii Naționale

U-BT Cluj a depășit fără prea mari emoții formația CS Dinamo București și în cel de-al doilea meci din sferturile play-off-ului, scor 81-67, aflându-se la un singur pas de semifinalele Ligii Naționale.

Primul sfert al meciului a debutat echilibrat, cu o luptă strânsă de la un capăt la altul. Deși jocul ardelenilor a fost modest, formație ilfoveană s-a remarcat prin jucătorul Manolache ce a reușit două coșuri spectaculoase de trei puncte. Astfel, Dinamo a reușit să se mențină în avantaj, conducând cu 16-19.

În cel de-al doilea sfert, U-BT Cluj-Napoca si-a reluat statutul de campionă a României dominănd sfertul prin contribuțiile lui Cățe (6), Mokoka (4), respectiv Richard (3), conducând echipa cu un avantaj de 7 puncte distanță la pauză, scor 38-31.

U-BT Cluj a continuat să presteze un joc solid și în sfertul trei al partidei. Cele două coșuri de trei puncte reușite de către căpitanul Richard și coșul de trei puncte spectaculos reușit de Măciucă în ultimul moment al sfertului au consolidat avantajul echipei.

Alb-roșii nu au reușit să își echilibreze jocul, având dificultăți în fața defensivei bine puse la punct de echipa U-BT, condusă de Silvășan, care s-a dovedit mult mai eficientă.

Cel de-al treilea meci va avea loc marți, 16 aprilie, la ora 18:00, în Sala Dinamo din Capitală.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *