Sportulclujean.ro, citat de Știrile PRO TV și Antena 1 la doar două zile de la lansare!

Siteul Sportulclujean.ro, lansat în regim de freelance de jurnaliștii Tiberiu Fărcaș, Vasile Manu și fotograful Mihai Medan a fost astăzi citat, la doar două zile de la lansare, de prestigioasele Știrile Pro TV și Stirile Sport Pro TV și de Știrile Antena 1.

Modul în care siteul a relatat de la meciul tur Universitatea Cluj-Hermannstadt Sibiu a primit o primă recunoaștere la nivel național, publicația fiind citată în cel mai urmărit jurnal TV din România.

Pro Tv si Antena 1 au citat imaginile cu incidentele regretabile dintre jandarmi și ultrașii lui ”U” în urma cărora un jandarm a fost grav lovit cu un scaun în cap iar unii suporteri au avut nevoie de îngrijiri medicale. O mamă gravidă și copilul ei au fost gazați cu lacrimogene de jandarmerie.

Siteul Sportulclujean.ro, lansat în regim de freelance, își propune o acoperire cât mai completă a domeniului sportiv din județul Cluj, și să devină reperul nr.1 în zona de sport locală.

A doua veste bună pe ziua de azi e traficul siteului, care e public, fiind măsurat prin google analitycs cu tool-ul T 5. Sportulclujean avea peste 6000 de vizitatori unici la ora scrierii acestui articol.

Publicația va relata amplu și returul meciului Hermannstadt Sibiu-Universitatea Cluj.

Mulțumim Pro TV !

Mulțumim Antena 1!

Mulțumim cititorilor siteului!

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *