Weekend dedicat sportului la Cluj! Cum arată programul oficial al Sports Festival 2019!

Urmează un weekend extrem de plin dedicat sportului la Cluj-Napoca, în cadrul ediției a doua a evenimentelui Sports Festival, care va îngloba peste 30 de discipline sportive în mai multe locații din jurul Cluj Arena.

Evenimentul principal rămâne meciul demonstrativ de tenis România – Italia, în cadrul căruia Simona Halep va face echipă cu Marius Copil împotriva Flaviei Pennetta lu Fabio Fognini.

Simona Halep vine la Cluj alături de Marius Copil, Flavia Pennetta și Fabio Fognini și va juca, în cadrul Sports Festival, două partide demonstrative: una de simplu și alta de dublu. Întâlnirea dintre echipa României și cea a Italiei va avea loc în 15 iunie, la Sala Polivalentă. Cei patru sportivi invitaţi au împreună 39 titluri ATP și WTA, din care trei turnee de Grand Slam, și 55 de milioane de dolari încasări din premii. Biletele pot fi achiziționate de AICI! 

De asemenea, Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep și omul care ghidat nume mari ale tenisului mondial spre performanțe incredibile, vine la Sports Festival. El va susține un masterclass specializat (15 iunie). În plus se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferințe sportive și va fi prezent la meciul demonstrativ Simona Halep / Marius Copil împotriva cuplului Flavia Pennetta / Fabio Fognini.

Peste 30 de sporturi la Sports Festival 2019. Cătălina Ponor, ambasador al evenimentului

Sports Festival aduce publicului primul show de super-enduro organizat în mijlocului orașului. Sâmbătă, 15 iunie 2019, amatorii de senzații tari vor putea să urmărească rideri profesioniști într-o cursă pe un circuit special amenajat lângă BT Arena. Dani Oțil, cunoscut pentru pasiunea lui pentru motorsport, se va număra printre concurenții acestei competiții.

Un alt show de neratat este StrongMan România vs. Ungaria, o competiție a celor mai puternici sportivi care se vor întrece în demonstrații de forță. Campionii de powerlifting vor trage de sfoară camioane de 10 tone, cauciucuri de 300 kg și pietre uriașe de peste 100 kg.

Pentru cei care apreciază sporturile cu tradiție, festivalul a pregătit un show de echitație spectaculos care va avea loc înainte de meciul demo de tenis dintre Halep,  Copil, Pennetta și Fognini. Doritorii vor putea să se inițieze în acest sport nobil încă din prima zi a festivalului. Instructorii de la Salina Equines le vor arăta care este poziția corectă în șa, cum se controlează calul și care sunt principalele comenzi.

„În total, peste 30 de sporturi vor putea fi încercate gratuit la Sports Festival 2019 precum beach volley, petanque, skateboard, kendama, cross training și rugby. Ne dorim să ajutăm la alfabetizarea sportivă a copiilor și a adulților deopotrivă și să creștem apetitul oamenilor pentru sport și un stil de viață sănătos. 

Valorile Sports Festival sunt suținute de ambasadorii noștri. Suntem onorați să o avem printre ei pe Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică. Ea va da startul probelor Cross 5 km și 10 km, competiție de alergare oragnizată în 16 iunie”, transmit organizatorii festivalului clujean. 

Programul pe zile poate fi văzut mai jos:

Cea de-a doua ediție Sports Festival are loc, în perioada 13-16 iunie, la Cluj-Napoca. 

Meci aniversar U100: FC Universitatea Cluj întâlnește PAOK Salonic

Sports Festival organizează, în iulie, și un meci amical aniversar care marchează 100 de ani de la înființarea clubului FC Universitatea Cluj. Meciul spectacol „U” Cluj – PAOK Salonic (echipa lui Răzvan Lucescu) va avea loc, în 12 iulie, pe Cluj Arena, iar cele două echipe vor evolua pe teren două reprize a câte 60 de minute. Evenimentul va fi marcat de alte momente surpriză pentru fanii „Şepcilor roşii”. Bilete, AICI! 

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *