Jandarmul lovit de un ultras „U”-ist cu un scaun în cap a fost stabilizat şi transferat la Spitalul Militar

Jandarmul care a fost victima scenelor horror de la meciul U Cluj – Hermannstadt a fost stabilizat şi va fi ţinut sub supraveghere câteva zile, la secţia de Terapie Intesivă a spitalului de Neurochirurgie, conform Mediafax

Jandarmul care a fost rănit în urma meciului de fotbal dintre echipele de fotbal „U” Cluj şi FC Hermannstadt după ce a fost lovit cu un scaun în cap a fost transferat, luni, la Secţia de Neurologie a Spitalului Militar Cluj-Napoca. Acesta nu trebuie să fie operat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca au declarat, luni, că re-evaluarea CT nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariţia unor hematoame, care să necesite o intervenţie neuro-chirurgicală.

„Reevaluarea CT nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariţia unor hematoame, care să necesite o intervenţie neuro-chirurgicală. Comisia interdisciplinară, formată din medici neurologi şi neurochirurgi, atât ai SCJU, dar şi medici de la Spitalul Militar şi medici de unitate ai Jandarmeriei, a hotărât transferul pacientului, pentru monitorizare, în Secţia de Neurologie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca”, au spus sursele citate.

Incidentul în care a fost implicat jandarmul s-a produs duminică seara, în minutul 88 al meciului de fotbal dintre echipele FC „U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, desfăşurat pe stadionul Cluj Arena, acesta fiind lovit în cap cu un scaun, aruncat din tribune.

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manşă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *