Alexandru Ilieș (Elevu): „U” nu merita promovarea

Alexandru Ilieș cunoscut de suflarea alb-negru cu porecla „Elevu este unul din cei mai înfocați suporteri ai clubului „U” Cluj. Postarea acestuia de pe pagina sa personală de facebook este foarte interesantă și am decis să o preluăm în cadrul rubricii Vocea Suporterului.

„Din păcate nu meritam promovarea. Nimeni nu vorbește de salarii de 3000-5000 de euro pentru morții care mai vor sa păcălească un sezon in Liga 2. Sau cum primește staful tehnic 12 mii de euro pe luna. Sau despre bugetul de 2 milioane de euro pentru blaturi si pentru iehovistii lui Sabău.

Cereți socoteală jucătorilor și managerilor, dar nu mai ai cu cine lua atitudine. Cand conducerea sta la bere cu galeria și dețin controlul e greu sa mai ridici privirea. Ne meritam soarta, cu Sabau și alții care ne îngroapă a 3 a oara și tot nu vrem sa ne trezim. Cu incompetenți numiți de primărie. Cu bani publici tocați pe contraperformanta. Speranțe deșarte. Plecați toți indiferent de scorul din seara asta! Numai „U” „, a scris suporterul.

sportulclujean

Learn More →

4 thoughts on “Alexandru Ilieș (Elevu): „U” nu merita promovarea

 1. U iunie 12, 2019 at 6:33 am

  Clar nu meritam sa promovam.Pai s a vazut „impotenta” jucatorilor la meciul tur. Faptul ca n ai avut reactie nici la 1-0 nici la 2-0 sa incerci sa dai macar un gol, avand in vedere ca e dubla mansa si conta orice gol..
  Tot meciul a fost exact in nota acestui retur de liga 2. Zero barat!
  Surprinde lipsa de luciditate a conducerii care constienta de miza promovarii, cel putin la nivel declarativ, instaleaza un „antrenor” care nu are nici o treaba cu meseria asta si va spun eu ca nu va avea niciodata.
  Daca pana aici a fost cum a fost, decizia asta a fost de neinteles si cine l a pus pe Lobont sa faca un pas un fata, sa-si asume si sa plece.
  Pentru ca vom sarbatori centenarul in Liga 2 pentru lipsa de responsabilitate a conducerii.
  E trist sa vezi amatorismul asta intr un astfel de moment pt club.
  Eu am si uitat ca este un retur si nici nu ma mai intereseaza, nici nu ma mai uit.
  Ne am dus pana acolo doar pentru ca trebuie onorata competitia, eu in locul lor nu m as mai fi deplasat la Sibiu.
  Sa vina Cziksereda…

  Răspunde
 2. ha ha iunie 12, 2019 at 8:43 am

  Asta cum ramane fara tratament cum delireaza! si problema e ca ramane cam des. Peste tot vede complot, invarteli si alte labi.

  Răspunde
 3. Nu's huligan iunie 12, 2019 at 1:24 pm

  Are dreptate Elevu,sincer ne meritam soarta….Numai”U”

  Răspunde
 4. highlander iunie 12, 2019 at 5:51 pm

  Ati gasit si voi pe unul reprezentativ…..L a platit decedatul Busca si de atunci improasca cu noroi peste tot.Aia cu zombie sunt zero pe langa asta.HAIDE U !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *