UPDATE – Baraj Hermannstadt Sibiu- „U” Cluj! Fiesta clujeană pe străzile Sibiului

UPDATE:

Suporterii lui U, aproximativ 600, au ajuns la Sibiu si se relaxeza in Piata Mare la terasele de acolo. 250 vor intra pe stadionul Municipal, restul vor sustine pe U din afara stadionulu dar dintr-un loc cu vizibilitate. Atmosfera e de mare meci. Nu s-au semnalat incidente cu localnicii.

Bogdan Lobonț, antrenor ”U” Cluj, la întrebarea reporterului Sportul Clujean: ”Ne jucăm șansa. Băieții mei vor da totul, la fel cum au făcut-o și duminică. Nu cred că e nevoie să-i mai motivez în meciuri de genul ăsta. Se motivează singuri. Ştiu că pare negru sau imposibil, e normal ca jucătorii să fie cu moralul la pământ, dar mai avem un meci de jucat şi în fotbal totul e posibil”.

Fanii echipei de fotbal FC Hermannstadt au postat azi-noapte pe Podul Minciunilor un mesaj de susținere pentru fotbaliști cu ocazia marelui meci de astăzi, conform turnulsfatului.ro


Meciul va fi arbitrat de Marius Avram , asistenți Mircea Orbuleț și Bogdan Gheorghe.

Mulți fani ai lui ”U” au plecat de dimineață la Sibiu. Unii au închiriat autocare alții pe cont propriu. Nu se cunoaște încă decizia acestora dacă să achiziționeze sau nu cele 250 de bilete puse la dispoziție de conducerea celor de la Hermannstadt. Vor fi la Sibiu mult mai mulți fani decât cele 250 de bilete puse la dispoziție de clubul sibian.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Partida retur dintre „U Cluj și Hermannstadt Sibiu contând pentru baraj va avea loc mâine la ora 18.00, pe stadionul din orașul lui Hermman. Sau de pe râul Cibin, cum vreți să-i spunem.

Duminică, 9 iunie, pe Cluj Arena, în tur, în fața a 24.000 de spectatori , echipa de primă ligă, antrenată de Vasile Miriuță, a învins clar pe „U” cu 2-0, goluri Petrescu și Tsomou. Sibiul are prima șansă de evitare a retrogradării. ”U” are șanse mici să întoarcă rezultatul și să promoveze în Liga 1. O calificare pare aproape imposibilă dar în fotbal s-au mai văzut minuni, inclusiv la nivel de Champions League.

Ultimele noutăți

Elevii antrenați de Bogdan Lobonț sau antrenat astăzi iar la ora 12.00 au plecat spre orașul de pe Cibin.

E foarte posibil ca fundașul Octavian Abrudan să revină titular, el nu a jucat în tur din cauza unei accidentări.

Sunt asteptate si alte schimbari in lot fata de meciul tur. Conducerea tehnica analizeaza variantele cu Horduan si Hatiegan titulari. Mijlocasul Razvan Greu este in pericol sa piarda titularizarea, dupa ce a jucat slab in tur.

Nu fac deplasarea fundașul Rareș Takacs, accidentat, și mijlocașul Laszlo Sepsi, care nu a jucat ultimele meciuri deși a venit în august 2018 la Universitatea tocmai pentru a întări echipa. Întrebat de reporterul Sportul Clujean care e situația lui Sepsi, antrenorul Bogdan Lobonț a răspuns sec: ”nu știu, vă rog să îl întrebați pe el”. Situația dintre cei doi pare tensionată.

250 de fani au primit bilete

Clubul sibian a pus la dispoziția lui ”U„ pentru suporteri 250 de bilete. Mulți fani vor merge pe cont propriu. Nu se știe deocamdată dacă fanii vor accepta oferta sibiană sau galeria lui ”U” care va merge la Sibiu va sta în afara stadionului și va încuraja de acolo echipa. Stadionul pe care joacă Hermannstadt are o capacitate redusă, circa 5000 locuri.

Vom reveni cu informații.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *