Cristi Dulca și Claudiu Niculescu, în topul celor mai doriți antrenori la „U” Cluj de către fani!

Șansele ca antrenorul Bogdan Lobonț să mai continue pe banca Universității Cluj sunt foarte mici după ratarea promovării în primul eșalon.

Sportul Clujean a întocmit un sondaj public cu mai multe variante de antrenori, la care au votat un număr de 1738 de fani la ora redactării acestui articol.

Astfel, în urma rezultatelor, Cristian Dulca (584 de voturi) și Claudiu Niculescu (538) sunt antrenorii cei mai doriți de fanii Universității Cluj, urmați de Mircea Cojocaru (204), Edy Iordănescu (164) sau Costel Enache (111).

Cristian Dulca este ultimul antrenor care a reușit o promovare cu Universitatea Cluj în Liga 1. Acesta a fost prezent în mijlocul galeriei universitare la returul meciului de baraj cu Sibiul și a cântat pentru „șepcile roșii” timp de 90 de minute.

„Oare ce mai face Cristi Dulca, ultimul antrenor care a reușit o promovare în Liga 1 pe banca lui ”U”? Vă spun eu, că n-are cont pe Facebook. Aseară, a făcut deplasarea cu galeria la Sibiu și a cântat timp de 90 de minute. Astăzi, e răgușit.

Cristi, știu că nu te superi că ți-am făcut publică mica ieșire. Dulca a văzut lucruri mult mai rele în această viață decât ratarea unui baraj sau dezvăluirea unei pasiuni pentru „U”„, a scris jurnalistul Cristian Aszalos de la LookSport pe contul său de Facebook.

10 posibili antrenori la „U” Cluj! VOTEAZĂ pe cine vrei în locul lui Lobonț!

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “Cristi Dulca și Claudiu Niculescu, în topul celor mai doriți antrenori la „U” Cluj de către fani!

  1. Cristian Dulca, noul antrenor al Universităţii Cluj! | Sportul Clujean iunie 20, 2019 at 8:20 am

    […] Cristi Dulca și Claudiu Niculescu, în topul celor mai doriți antrenori la „U” Cluj de… FOTBAL, SLIDERcristi dulca la U Cluj, U Cluj […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *