Cluj Crusaders, locul 3 în acest an în Campionatul Național de Fotbal American

Cluj Crusaders s-a clasat doar pe locul al treilea în acest an în Campionatul Național de Fotbal American, după s-a impus cu un categoric 40-0 în finala mică împotriva Reșița Locomotives, scrie firstdown.ro.

Finala mică face parte din evenimentul RoBowl X.

Ambele echipe au fost în efectiv restrâns la această partidă, dar experiența și sistemul de antrenament al clujenilor și-au spus cuvântul.

Meciul a început foarte bine pentru clujeni, aceștia reușind să marcheze de la prima atingere a mingii, printr-un return senzațional al lui #21 Florin Oltean27 László Tamás a reușit conversia de un punct și scorul a urcat la 7 – 0.

La returnul reșițean, #89 Ovidiu Prodan scapă mingea care este recuperată de Crusaders. În acest drive, #7 Paul Cîrja îl găsește pe #10 Marian Mikacs care duce mingea în end zone-ul reșițean. Conversia de un 1 punct a #27 este bună și astfel scorul urcă la 14 – 0.

Deoarece #9 David Lukic nu a fost prezent la teren, QB titular pentru Locomotives a fost #19 Andrei Halmaci. Acesta a avut mai multe play-uri bune de-a lungul meciului, până în momentul accidentării, dar a aruncat și 2 intercepții care au însemnat și touchdown-uri clujene: una către #91 Cozmin Popa și una către #93 Dan Crâsnic, ambii profitând de ocazie și ducând mingea până în end zone-ul advers. Cu un extra punct reușit de #27 László, scorul ajunge 27 – 0 la pauză.

De altfel, #27 László Tamás, a și ratat un field goal pe final de repriză, scorul la pauză fiind 27 – 0.

În sfertul 3 clujul a schimbat quarterback-ul, #93 Dan Crâsnic a intrat și drive-urile nu au fost la fel de eficiente. Totuși, în sfertul 4 sub conducerea #93, ofensiva reușește să aducă noi puncte pe tabelă, printr-un run al #93 Dan Crâsnic care ajunge în end zone.

Tabela a fost închisă de un nou touchdown a lui #21 Florin Oltean care reușește să recupereze un fumble făcut de ofensiva reșițeană, urmat de un field goal reușit de #11 Daniel Albetal.

De partea cealaltă, #19 Andrei Halmaci s-a accidentat astfel încât reșițenii au alternat în poziția de QB între #11 Ionuț Murgu și #16 Vlad Rus, fără a reuși însă să urce puncte pe tabelă.

Astfel, Cluj Crusaders reușesc să obțină locul al 3-lea iar Locomotives încheie sezonul pe un onorabil loc 4.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *