Dulca, „U” Cluj: „Mi-aș dori un stadion plin cu PAOK”

Echipa de fotbal de Liga 2, Universitatea Cluj va juca un meci aniversar, amical pe 12 iunie, pe Cluj Arena, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de activitate a clubului contra celor de la PAOK Salonic, campioana en-titre a Greciei. Elenii sunt conduși de un antrenor român, Răzvan Lucescu.

Partida e organizată de Sports Festival, afacerea lui Patrick Ciorcilă, fost tenisman, fiul omului de afaceri Horia Ciorcilă, acționar important și președintele Consiliului de Administrație al Băncii Transilvania si Mirel Alexa, om de afaceri în publicitate.

Cristian Dulca, antrenor ”U„ Cluj

Antrenorul lui „U”, Cristian Dulca, a prefațat partida:

Pentru noi va fi un meci foarte bun, cu o echipă în care evoluează jucători foarte valoroși, plus Răzvan Lucescu, antrenor care a făcut istorie în campionatul Greciei. Îl cunosc pe Răzvan, am fost și adversari, e un om extraordinar. Mi-aș dori un stadion plin la acest meci”.

Iată declarația completă a lui Cristian Dulca acordată reporterului Sports Festival:

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

2 thoughts on “Dulca, „U” Cluj: „Mi-aș dori un stadion plin cu PAOK”

 1. Hidhlander iunie 24, 2019 at 5:34 pm

  Si noi ne am dorit promovarea in anul centenarului….. Si am primit o mare mare moooie .Daca aduceati o echipa mai de Doamne ajuta( daca tot faceti un meci de asa fel la 100 de ani,urmatorul va fi in 2119!!!!!!)poate veneau 25 000.In afara de Mucescu jr pe cine mai cunoasteti in echipa aia?Campioana Greciei,Grecia care e mai varza ca nationala Romaniei.Maxim 8 000 si asta pt ca vreau sa fiu optimist…

  Răspunde
  1. sportulclujean iunie 24, 2019 at 6:12 pm

   nu noi aducem, Sports Festival aduce

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *