CFR Cluj aduce un jucător trecut prin Premier League și Ligue 1

Campioana CFR Cluj transferă pe bandă rulantă și vrea cu orice preţ să ajungă în grupele unei competiţii europene.

Potrivit sport.ro, la CFR urmează să fie prezentat oficial Yacouba Sylla, un mijlocaş în vârstă de 28 de ani.

Sylla a evoluat ultima oară în Norvegia, la Stomsgodset, şi este fratele lui Moussa Sylla, de la AS Monaco.

Mijlocașul poate juca atât în faţa apărării, cât şi pe post de fundaş central. De-a lungul carierei, jucătorul a mai jucat pentru Kayserispor, Rennes, Montpellier, Panathinaikos, Mechelen şi Aston Villa. Englezii au plătit, în urmă cu şase ani, 2.5 milioane de euro pentru transferul său.

Sylla are la activ 34 de apariţii în prima reprezentativă a statului Mali și urmează să încaseze un salariu lunar de 17.000 de euro la CFR.

Vineri, CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Michael Pereira, un mijlocaş de bandă francez, de 31 de ani. Jucătorul a evoluat în sezonul trecut pentru Yeni Malatyaspor, locul 5 în prima ligă a Turciei. Pereira a jucat în 23 de partide în sezonul în care echipa turcă s-a calificat în preliminariile Europa League.

Punctul maxim al carierei lui Pereira a fost în anii în care acesta a jucat în La Liga, cu Mallorca şi Granada. 107 partide în prima ligă a Spaniei a bifat Michael Pereira, în cariera sa. Până în acest moment, CFR i-a mai transferat pe Rondon, Aurelio, Susic, Burcă şi Vâtcă.

Din Liga 1, CFR Cluj i-a achiziţionat în această vară pe Andrei Burcă, Mario Rondon şi Luis Aurelio, iar Cosmin Vâtcă s-a întors de la FC Voluntari, unde fusese împrumutat.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *