CFR Cluj – Sparta Praga 1-0. Feroviarii rămân neînvinși în cantonamentul din Austria după al cincilea amical!

CFR Cluj a obținut o nouă victorie în stagiul de pregătire din Austria, 1-0 cu Sparta Praga, locul 3 în ultimul sezon din Cehia. George Țucudean a înscris unicul gol al partidei, cu trei minute înainte de final.

„Bursucul” a început partida cu o formulă apropiată de cea pe care o va alinia în primul meci al sezonului, Supercupa cu Viitorul din 6 iulie.  

CFR-ul a continuat să arate bine în compartimentul defensiv, însă ofensiva n-a stat atât de bine în partida de azi.  A fost nevoie de intrarea lui George Țucudean din repriza secundă, care a tranșat meciul în minutul 87, cu o execuție de atacant veritabil. Lansat ideal, vârful naționalei și-a păstrat calmul și a finalizat nemilos în mimutul 87.

Florin Niță, unicul român rămas la Sparta Praga, a fost titular în poarta cehilor. 

A fost cea de-a cincea partidă amicală a celor de la CFR Cluj. Clujenii au bifat astfel cea de-a patra victorie, după cele cu Orenburg, 1-0, Osijek, 2-0, și Mlada Boleslav, 1-0. Campioana a înregistrat și un egal, 1-1 cu Steaua Roșie Belgrad.

CFR Cluj va debuta în noul sezon pe 6 iulie, în Supercupa României cu Viitorul, urmând ca trei zile mai târziu să meargă în Kazahstan, unde o va înfrunta pe Astana în prima manșă a turului I preliminar al Ligii Campionilor.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Omrani, Costache
Rezerve: Vâtcă, Horj, Rus I., Susic, Ispas, Ioniță, Păun, Itu, Mailat, Luis Aurelio, Țucudean
Antrenor: Dan Petrescu

‪Sparta Praga: Niță – Zahustel, Kaya, Lischka, Hanousek – Trávník, M. Frýdek, Hašek – Karlsson, Tetteh, Plavšic
Antrenor: Václav Jílek

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *