„U” Cluj, amendată cu 100.000 lei şi 4 etape fără spectatori în urma incidentelor de la meciul tur cu Hermannstadt!

Universitatea Cluj a încasat o amendă drastică din partea Comisiei de Disciplină a FRF în urma incidentelor de la meciul tur al barajului cu FC Hermannstadt de pe Cluj Arena.

„Studenţii” au fost amendaţi cu suma de 100.000 de lei şi disputarea a 4 etape fără spectatori.

Reamintim că în urma incidentelor de pe Cluj Arena, un jandarm a fost rănit grav în timpul partidei din 9 iunie care a contat pentru manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga I, fiind lovit cu un scaun în cap de un suporter, iar zeci de fani au avut nevoie de intervenţii medicale după intervenţia în forţă a jandarmilor

Clujenii au fost amendaţi și pentru meciul retur de la Sibiu, cu suma de 7500 de lei pentru introducerea și folosirea în stadion a materialelor explozive, incendiare și a fumigenelor.

sportulclujean

Learn More →

3 thoughts on “„U” Cluj, amendată cu 100.000 lei şi 4 etape fără spectatori în urma incidentelor de la meciul tur cu Hermannstadt!

 1. Antipolitrucul iulie 4, 2019 at 12:38 pm

  Poate o sa invatam odata si-odata noi suporterii contemporani ca iesirile astea in decor prejudiciaza in primul rand imaginea construita de-a lungul a 100 de ani de predecesorii pentru care „Gaudeamus” si „Slava tie studentie” erau blazonul exuberantei studentesti, mult mai mult si mai reprezentativ decat ‘U Cluj suntem nooooiii si suntem frati cu vooooi”.Numai „U”! Cel adevarat!

  Răspunde
  1. sportulclujean iulie 4, 2019 at 6:00 pm

   Multumim de comentariu

   Răspunde
 2. Ultras lui ”U” care a lovit jandarmul cu scaunul în cap, încă o lună de arest preventiv. - iulie 6, 2019 at 5:28 am

  […] „U” Cluj, amendată cu 100.000 lei şi 4 etape fără spectatori în urma incidentelor d… […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *