Încă doi portughezi au semnat oficial cu „U” Cluj

Colonia portugheză la „U” Cluj se completează cu încă doi jucători. André Ceitil Castanheira (24 de ani, foto: stânga, în duel cu Răzvan Greu) respectiv Pedro Mendes (25 de ani, foto: dreapta) vor îmbrăca în următoarele două sezoane tricoul „șepcilor roșii”, anunță site-ul oficial.

Mijlocașul defensiv André Ceitil Castanheiravine de la Leixōes, ocupanta poziției a șaptea la finalul stagiunii trecute din Segunda Liga, echipă pentru care a evoluat constant în ediția recent încheiată, reușind să bifeze 32 de prezențe.

Originar din Costa de Caparica, el a fost format de Benfica Lisabona, după care a jucat, pe rând, la Vitória Setúbal, Rio Ave, Cova Piedade, Sintrense, Farense și Leixōes. Totodată, el a fost desemnat recent drept cel mai bun mijlocaș defensiv din liga a doua portugheză.  

Cealaltă achiziție a clubului, mijlocașul central de picior stâng crescut de Sporting Lisabona, Pedro Mendes, sosește tocmai din Liga 1, de la Gaz Metan Mediaș. În România, el a mai jucat pentru Politehnica Iași, izbutind 4 goluri și tot atâtea „assist-uri”, dar a prins minute și în prima ligă din Portugalia, pentru cei de la Vitória Setúbal.

José CostaHugo FirminoInacio Miguel respectiv Alex Pop sunt ceilalți fotbaliști cu care FC Univeritatea Cluj s-a înțeles în această vară, în timp ce Cosmin Dur-Bozoancă și-a prelungit contractul cu „Șepcile roșii” pentru încă un sezon.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *