Gabi Giurgiu va antrena o grupă de copii la ”U!

Mijlocașul Gabriel Giurgiu (36 de ani, născut 1982) a acceptat oferta clubului unde s-a lansat și consacrat, Universitatea Cluj, și va antrena o grupă de juniori.

”Gabi Giurgiu a acceptat și ne bucurăm mult, el e un simbol pentru noi. Va antrena la copii. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru „U”, au spus astăzi Cosmin Irimieș, vicepreședinte ”U” și Cristian Dulca, antrenorul ”U” Cluj.

Gabi Giurgiu trece de un adversar

Gabriel Giurgiu e campion național la seniori cu Oțelul Galați. El e un produs al Centrului de Juniori și Copii ”U” Cluj. Giurgiu, mijlocaș la închidere, a venit în divizia D, în 2016, la clubul unde a debutat în fotbal și s-a retras în iunie, după barajul de promovare în Liga 1, pierdut în favoarea Sibiului.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *