Inacio și Goga au adus prima victorie pentru „U” în stagiul de pregătire din Slovenia

Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 2-1 primul amical disputat în această seară, de la ora 19:30, în stagiul de pregătire din Slovenia, împotriva formației maghiare Mezokovesd FK, locul 6 din prima ligă din Ungaria.

„Studenții” pregătiți de Cristian Dulca au deschis scorul în minutul 7 prin Hugo Firminio, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid în urma unei acțiuni pe filiera Goga – Rafa.

Maghiarii au deschis scorul în minutul 17 cu o reluare din 7 metri stabilind scorul la pauză.

În repriza secundă, Universitatea a dominat mai mult și a cerut penalty în minutul 50 după un fault asupra lui Firmino, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Dulca a introdus în teren în partea a doua următorii jucători:

Jose Costa, Takacs, Taub, Pedro, Burghele.

„U” a avut o ocazie importantă prin Burghele, dar portarul a reținut, după o fază construită pe axa Takacs – Pârvulescu (67). Două minute mai târziu, alb-negrii au restabilit egalitatea prin portughezul Inacio, la capătul unei centrări a lui Taub (69).

O gafă a portarului maghiarilor a adus golul victoriei pentru „U” Cluj, Goga i-a furat mingea și a înscris elegant pentru prima victorie a Universității Cluj în cantonamentul din Slovenia (80).

Pentru „U” Cluj urmează trei zile de antrenamente, apoi, duminică, 21 iulie, va avea loc a doua partidă de verificare, cu FK Vardar Skopje (prima ligă, Macedonia).

În penultima zi a cantonamentului din Slovenia, pe 24 iulie, e programat și ultimul amical, cu Al Fasaily, prima ligă din Arabia Saudită.

Debutul în campionat e pe 3 august la Reșița.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *