Iuliu Mureșan, impresionat de echipa creată de Dan Petrescu la CFR: „Nu vor avea probleme nici anul ăsta la titlu”

Fostul președinte al campioanei României, Iuliu Mureșan, e impresionat de echipa creată de Dan Petrescu și o vede în continuare favorită la titlu pe CFR Cluj.

Feroviarii au trecut cu 1-0 de Maccabi Tel Aviv, în prima manșă a „dublei” din turul II preliminar al Ligii Campionilor, iar Mureșan este de părere că „Bursucul” poate ajunge în grupele Ligii Campionilor.

„CFR a făcut un meci bun, un joc care îi poate aduce calificarea în turul următor. A jucat realist și a luat o opțiune serioasă. Dacă ar fi fost și Țucudean lângă Omrani poate mai marcau o dată. Maccabi e o echipă bună. Parcă israelienii sunt puțin peste Astana. CFR are un lot valoros, iar cu completările de acum va fi și mai puternică.

Eu cred că nu va avea probleme în a câștiga din nou campionatul în România. Îi văd mergând în turul următor și în Ligă, acolo unde va fi un adversar mult mai dificil. Sunt șanse și cu Celtic. Nu mai sunt chiar așa de speriat. Dacă reintră Țucudean, un jucător care dă gol din nimic, au șanse”, a declarat Iuliu Mureșan la GSP Live.

Iuliu Mureșan este în prezent președinte la FC Hermannstadt.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *