Dan Petrescu, după victoria cu Maccabi: „Era mai bine dacă aveam 2-0. Tel-Aviv e mai bună ca Astana, am văzut multă calitate. Va fi foarte greu în Israel”

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a declarat după victoria de miercuri, 24 iulie, cu 1-0 din prima manșă a dublei cu Maccabi Tel-Aviv din turul II preliminar al Champions League, că israelienii au fost mult mai buni ca și Astana și că a văzut multă calitate.

„Era mai bine dacă câștigam cu 2-0, am avut o ocazii foarte mari la Rondon și Omrani. La nivelul acesta e greu să ai atât de multe ocazii. Maccabi a fost mult mai bună ca și Astana, iar când vor juca acasă fanii îi vor ajuta foarte mult, va fi foarte greu. Ei au avantajul că nu joacă, vor avea timp să pregătească meciul, mi-aș fi dorit să am și eu cinci zile de pregătire.

Sper ca Omrani să o țină tot așa, se antrenează foarte bine, păcat că nu a marcat și al doilea gol din aceeași fază.

Îmi doream ca Rondon să înscrie, eu îmi doream cel mai mult, pentru că muncește foarte mult, eu îmi doream asta, dar sunt sigur că unii fani vor imediat să intre și să dea gol. Eu am mare încredere în el că va da gol.

E clar avem un mic avantaj cu acest gol, dar să nu uităm că sâmbătă avem un meci foarte important aici cu Dinamo. Mă gândesc doar la acel meci. Era mai bine dacă meciul cu Dinamo nu s-ar fi jucat, dar ăsta e programul și trebuie să îl respectăm.

Ne-am retras mai repede, chiar nu le-am cerut să ne apărăm, la pauză le-am zis că trebuie să dăm și golul doi, nu știu ce s-a întâmplat. Pe mine m-a surprins calitatea adversarului.

Programul acesta pentru mine e unic, de 15 ani de când sunt în antrenorat nu am mai prins așa program, foarte greu, recunosc, nu mă așteptam să fie așa infernal. Bine că au mai venit jucători. Sper că mâine să îl am pe Butean la antrenament pentru că vreau să îl bag cu Dinamo că nu am jucători. Cine intră trebuie să își dea viața pe teren”, a declarat Petrescu la conferința de presă după meciul cu Tel-Aviv.

Despre transferul lui Lacina Traore

„Lacina nu a semnat încă, dar e un jucător care mă intereseaza. Daca va veni aici liber de contract, eu sper sa il ajut pe viitor. El nu prea mai joacă și nu a mai înscris demult”, a precizat „Bursucul”.

Despre meciul cu Dinamo

„Pradă ușoară nu mai există în fotbal, Dinamo e Dinamo, va fi un meci foarte greu”, a spus Petrescu.

Dan Petrescu, dezamăgit de Champions League

„Nu îmi place cum e făcută competiția, Ajax joacă cu noi în preliminarii care au jucat finala. Nu e normal ce se întâmplă. Trebuie să fim și noi respectați și să fim și noi în grupe, de-aia se numește Champions League. Nu merita și campioana României să joace direct în grupe?”, a mai declarat Petrescu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *