Mario Camora, înaintea meciului CFR – Celtic: „Important e să avem încredere”

Căpitanul campioanei României, Mario Camora, a declarat într-o conferință de presă desfășurată la stadion astăzi că ideal ar fi 1-0 pentru CFR și să nu primească gol, iar important este să aibă încredere.

„Ar fi ideal o victorie și să nu primim gol, dar va fi foarte greu, întâlnim o echipă cu multă calitate, cu jucători cu experiență, jucăm 11 cu 11, vom da totul și sperăm să terminăm cu 1-0, un scor bun pentru noi.

Important e să avem încredere, iar dacă îi eliminăm pe Celtic va fi o muncă foarte bună pe care o va face tot clubul și cred că merităm toți mai mult respect decât am avut până acum.

Toată lumea vrea să joace aceste meciuri cu echipe istorice, de calitate, în Champions League, dar e o muncă foarte grea. Analizăm adversarul și încercăm să știm cât mai multe despre jucători, dar nu e un adversar de speriat”, a declarat „căpitanul” CFR-ului, Mario Camora, la conferința de presă dinaintea meciului cu Celtic.

Confruntarea dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow va avea loc miercuri, 7 august, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia și contează pentru prima manșă a turului III preliminar al Champions League.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *