Alex Pop, 19 ani, mijlocaș „U” Cluj: „E o onoare să joc alături de jucători mari, cu experiență”

Cel mai tânăr jucător din lotul Universității Cluj, mijlocașul Alex Pop, 19 ani, a declarat că este onoare pentru el să joace alături de jucători mari și a susținut că el și colegii săi nu trebuie să mai repete greșelile de la meciul cu Reșița, pierdut cu 0-2.

„Jocul de la Reșița a lăsat de dorit, ne-am pregătit cu totul altceva în cantonament, nu știu ce s-a întâmplat, a vorbit și mister cu noi, am vorbit în vestiar, am analizat jocul, din toate punctele de vedere, am trecut peste, am șters cu buretele și încercăm să remediem greșelile pe care le-am făcut și să nu le mai repetăm. Nu putem acum după o înfrângere să stăm să plângem, așa e fotbal și sport în general, uneori câștigi, alteori pierzi, să știi cum să treci peste și atunci va fi bine.

Nu îi cunoaștem prea bine pe adversari, mister știe câțiva jucători, am lucrat ceva tactic și ne-a dat niște nume care ar fi cei mai periculoși, noi oricum ne facem jocul, nu îl facem după ei, facem ce știm mai bine în teren și trebuie să obținem victoria.

Nu era același lucru să joci la Târgu Mureș decât aici la Cluj, pe stadionul acesta frumos și nici suporterii nu vor putea veni la meci, va fi destul de greu, dar nu avem ce face, fotbalul se joacă pe orice vreme, pe orice teren.

Nu știu ce n-a mers după meciul de la Reșița, probabil s-a acumulat și puțină oboseală după cantonament, a fost și perioada aceea scurtă de odihnă după 10 zile grele acolo, probabil și asta, oboseala acumulată, nu știu, nu am avut prospețime.

Obiectivul meu personal este să joc cât mai multe meciuri, să fiu sănătos și să îmi ajut echipa. Toată lumea știe care e obiectivul nostru, promovarea. Pentru mine ca să zic așa, sunt cel mai tânăr jucător și e o onoare să joc alături de fotbaliști mari, cu experiență și mă bucur de acest lucru”, a declarat jucătorul Alex Pop.

Universitatea Cluj va disputa primul de „acasă” la Târgu Mureș, duminică, 11 august, de la ora 15:30, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *