Dulca, înainte de etapa 2: „Sper să nu mai facem aceleași greșeli din meciul de la Reșița”

Primul meci „acasă” pentru Universitatea Cluj se va disputa la Târgu Mureș, pe stadionul „Trans-Sil”, iar antrenorul Cristian Dulca a declarat că elevii săi vor trata meciul cu maximă seriozitate pentru că adversarii au jucătorii tineri, de perspectivă, iar partida va fi una dificilă și pentru că se va juca pe o căldură infernală la ora 15:30.

„Nu ne doream să începem așa cu stângul, dar tot ceea ce facem și tot ceea ce lucrăm îmi dau speranțe că lucrurile se vor îndrepta. Sigur că cel mai important este jocul de duminică, ne-am pregătit pentru acest joc, îl vom trata la fel de serios pentru că întâlnim o echipă care chiar dacă aparent se confruntă cu multe probleme și s-au transferat jucători de la alte formații, este o echipă tânără pe care am antrenat-o la Luceafărul Oradea, sunt și mulți jucători din partea cealaltă de la Energeticianul, jucători tineri de perspectivă și va fi un meci dificil pe o căldură infernală. Sper să fim pregătiți și să nu mai facem aceleași greșeli pentru că am pierdut acel joc pe greșeli personale”, a declarat Dulca într-o conferință de presă desfășurată pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Despre situația fundașului Kay

„Kay avea viză medicală, s-a făcut prea mult tam-tam, nu cred că vreun medic în ziua de astăzi mai dă o parafă pentru un jucător cu probleme. Aici s-au ocupat cei din staff-ul medical, nu e o situație care trebuie discutată acum”, a precizat antrenorul Universității Cluj despre situația jucătorului din Insulele Capului Verde.

Despre jucătorii portughezi

„Jucătorii portughezi au calitate, probabil până se adaptează și cu omogenitatea în grup este un pic mai dificil, Liga a 2-a e diferită față de Liga 1, probabil și de campionatul portughez, dar au calitate și ceea ce facem la antrenament arată asta. Perioada de adaptare este puțin mai lungă”, a mai precizat antrenorul formației clujene.

„Gazonul de la Mureș se prezintă bine, ați văzut Craiova și Hermannstadt au jucat în condiții foarte bune”, a mai declarat Dulca.

Noi transferuri?

„Ne mai dorim doi jucători, nu vreau să spun posturile pentru că aș pune presiune pe jucătorii care există, dar ne mai dorim, jucători români în primul rând”, a precizat antrenorul.

„U” Cluj va disputa duminică, 11 august, de la ora 15:30, pe terenul Trans Sil din Târgu Mureș, etapa a doua din liga secundă, cu Viitorul Pabdurii Târgu Jiu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *