Conducerea lui „U” Cluj, băgată în ședință de suporteri!

Ceea ce se zvonea de câteva zile s-a întâmplat. Conducerea clubului FC Universitatea Cluj a avut miercuri, 7 august, o întâlnire cu fanii echipei, după eșecul suferit de echipa pregătită de Dulca în prima etapă de Liga a 2-a, pe terenul nou-promovatei CSM Reșița, scor 2-0.

Potrivit surselor Sportul Clujean, la „ședința tehnică” au participat liderii principalelor brigăzi din galerie, iar din conducere au luat parte la întâlnire președintele Consiliului de Administrație al clubului, Radu Constantea, vicepreședintele Cosmin Irimieș, managerul echipei Octavian Moraru, directorul de marketing Iuliano Ene și organizatorul de competiții Bogdan Cantor.

Suporterii au criticat jocul slab al lui ”U” la Reșița.

Conducerea le-a dat asigurări suporterilor că obiectivul principal rămâne promovarea în Liga 1 și le-a spus să continue să își încurajeze favoriții deoarece echipa are nevoie de liniște și susținere.

„U” Cluj va disputa duminică, 11 august, 15.30, la Târgu Mureș, partida din etapa secundă a Ligii a doua, cu Viitorul Târgu Jiu și speră să obțină prima victorie a sezonului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *