Primarul Emil Boc i-a felicitat pe cei de la CFR Cluj: „Mulţumim, băieţi! Aţi reuşit să puneţi din nou Clujul pe harta sportivă a Europei!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, le-a adresat felicitări celor de la CFR Cluj printr-o scrisoare adresată clubului după performanța reușită marți când au eliminat-o pe Celtic Glasgow și s-au calificat în play-off-ul Ligii Campionilor.

Redăm mai jos scrisoarea primarului:

Către,
Echipa Clubului de Fotbal CFR 1907 Cluj

Vă felicit, în numele comunității clujene, pentru performanța obținută aseară, în cel de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, împotriva echipei Celtic F.C! Rezultatul obținut în meciul de pe Celtic Park va rămâne pentru mult timp în memoria colectivă a suporterilor clujeni și români. Prin efortul remarcabil al echipei aţi reuşit să puneţi din nou Clujul pe harta sportivă a Europei!

Performanța voastră este cu atât mai impresionantă cu cât a fost obținută în deplasare, în fața a peste 60.000 de fani înfocați. Modul în care ați luptat până la ultimul fluier creează nu doar un exemplu pentru tinerii sportivi și suporterii care vă susțin ci și o speranță – posibilitatea de a accede printre cele mai bune echipe de fotbal din Europa și de ce nu, din lume.

Felicitări, CFR 1907 Cluj! Mulţumim, băieţi! Ne-ați dat ocazia să trăim o seară cu adevărat magică aici, acasă, la Cluj. Deși calificarea în grupele UEFA Europa League este deja o garanție, sunt convins că veți lupta cu aceeași dârzenie și în play-off, în meciurile împotriva echipei Slavia Praga, pentru a obține calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Sunteți la 180 de minute distanță de grupele celei mai puternice competiții de fotbal din lume, Liga Campionilor, și de a le oferi clujenilor un nou motiv de mândrie! Mult succes, suntem alături de voi!

Emil Boc,
Primarul municipiului Cluj-Napoca

După ce au trecut pe rând de Astana, Maccabi Tel Aviv și Celtic, trupa lui Dan Petrescu va întâlni în play-off campioana Cehiei, Slavia Praga, formație la care sunt legitimați și internaționalii români Alexandru Băluță și Nicolae Stanciu.

Foto: Gabor Istvan-Gabor

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *