Urmează derby-urile „U” Cluj – CFR în Liga Elitelor, sâmbătă, la Clujana!

Echipa de tineret a Universității Cluj pregătită de Călin Sălăgean a obținut o victorie și o înfrângere în Liga Elitelor U19, sub Tâmpa, iar sâmbătă, 17 august, urmează derby-ul la două categorii de vârstă împotriva concitadinei CFR Cluj, la Baza Sportivă Clujana.

Miercuri, 14 august, „U”-iștii mici au obținut prima victorie din noul sezon, 4-1 în fieful celor de la ACS Kids Tâmpa Brașov.

Pentru „U” Cluj au înscris Văsălie (23), Vomir (28) și Forna (42) în prima repriză, în timp ce gazdele au redus din diferență în minutul 67. Scorul final a fost stabilit de Mâneran, în ultimul sfert de oră.

În schimb, formația U17 pregătită de Daniel Sima a cedat la limită, scor 0-1, întâlnirea disputată împotriva aceluiași adversar.

Universitatea Cluj a aliniat la Brașov următoarele garnituri:

Under 19: Gorcea – Telcean, Vomir, Pașcalău, Ilieș, Scocâlcă, Văsălie, Trifan, Oargă, Forna, Mâneran. Au mai jucat: Cucoș, Cotenescu, Mihnea.

Under 17: Pînzariu – Belean, Molnar, Szabo, Neacșu, Matei, Hofman, Moraru M., Moraru V., Baior, Suveg. Pe parcurs au mai intrat: Rațiu, Călugăr, Mureșan, Florea, Matioc.

Program:

Ora 16:00, „U” – CFR (Liga Elitelor U19)

Ora 18:00, „U” – CFR, (Liga Elitelor U17).

Tot sâmbătă, dar la Under 16, Universitatea Cluj se va duela cu UTA Arad, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” (ora 10:00).

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *