Ștefan Gadola, acționar la CFR Cluj a răbufnit după meciul pierdut cu Astra și arbitrajul lui Colțescu: „E inadmisibil ce s-a întâmplat”

Unul dintre acționarii campioanei României, Ștefan Gadola, a răbufnit la miezul nopții, la scurt timp după înfrângerea campioanei pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-3.

Vreau să vă spun foarte sincer că e inadmisibil ce s-a întâmplat. E incredibil! În 2003, Colțescu ne-a făcut același lucru într-un meci cu Corvinul. Ce caută un asemenea om în arbitraj? Este neprofesionist! Nu pot să-l acuz că are ceva împotriva noastră, dar nu poți face așa ceva! A distrus un meci, a distrus munca oamenilor, nu se poate așa ceva. Ce caută acest Colțescu în fotbal?!

Dan Alexa laudă arbitrajul lui Colțescu… este incredibil, vă rog să mă credeți! Haideți să fim profesioniști! Ce se întâmplă în politică se întâmplă și în fotbal, e incredibil! Trăim vremuri incredibile, nu pot să cred!  Sunt dezamăgit de politică, așa cum sunt dezamăgit și de fotbal. Dacă în politică văd că nu se vorbește bine românește, în fotbal nu se știe a se fluiera!Am suferit pentru acest sport, am investit în fotbal, dar nu pot să cred ce se petrece! 

Sunt foarte afectat! Nu poți să faci așa ceva! Fii corect, fii profesionist, fii așa cum trebuie! Noi muncim, vrem să facem performanță, dar nu distruge visul unor oameni!„, a spus Gadola pentru GSP.ro.

Gadola a lansat și un atac la adresa rivalelor, pe care nu le consideră un pericol real în calea câștigării celui de-al treilea titlu la rând! 

Pe cine să deranjăm? N-avem pe cine, dacă e să fiu puțin ironic! Vă rog să mă credeți, chiar zâmbesc! N-avem pe cine să deranjăm! Noi vom lupta corect și cinstit să facem performanță, indiferent de ce fac alții”, a declarat omul de afaceri.

„Dan Petrescu e un profesionist care muncește enorm de mult! Pregătește enorm de atent fiecare meci și e deranjat de ce se întâmplă. A făcut foarte bine ce a făcut. Trebuie să-l respectăm, e un om deosebit! Dacă ne-am pune în pielea lui, așa am fi toți!  

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *