U-BT Cluj-Napoca, lăudată de titrații antrenori Željko Obradovic și Andrea Trinchieri. „Au jucat foarte fizic, vor avea un sezon de succes”

Cei doi antrenori ai celor mai titrate cluburi din baschetul european Andrea Trinchieri (Partizan Belgrad) și Željko Obradovic (Fenerbahce Istanbul), au susținut o conferință de presă duminică seara, 15 septembrie, după finala turneului League of the 4, câștigată de formația sârbă cu scorul de 69-69.

Aceștia le-au mulțumit organizatorilor pentru primirea făcută și pentru ospitalitate, susținând că a fost un turneu foarte bun într-o sală remarcabilă.

„Felicit echipa Partizan pentru victoria de astăzi. A fost un joc foarte bun, ambele echipe au tras tare să câștige meciul. Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru ospitapitalitatea din ultimele două zile, a fost o reală plăcere să ne aflăm aici, să ne revedem cu prieteni vechi, am depanat amintiri și au fost două zile speciale. Oamenii de aici înțeleg baschetul”, a declarat experimentatul antrenor Željko Obradovic.

„Vreau să mulțumesc tuturor pentru ultimele trei zile extrem de plăcute, e o o sală foarte frumoasă și este mereu o reală plăcere să joci împotriva celui pe care îl consider fratele meu mai mare, știm cu toții cine e, iar jucând împotriva echipei lui este întotdeauna ceva ce ai de învățat și să înțelegi unde trebuie să ajungi și care este nivelul pe care să îl atingi să joci cum trebuie.

Cred că ambele echipe au jucat foarte tare, ambele echipe și-au dorit să câștige, dar pentru noi antrenorii aceste turnee de pregătire sunt perfecte. Sunt foarte fericit că am putut juca aici și să joc cu Željko pentru mine e mereu ceva special, el este fratele meu mai mare în baschet, un prieten adevărat care mă ajută în fiecare zi, este cel mai mare fan Partizan și nimeni nu poate să ia asta. Urez succes tuturor echipelor din acest turneu”, a declarat și antrenorul lui Partizan Belgrand, Andrea Trinchieri.

Întrebați ce părere au de U-Banca Transilvania și dacă poate face față la nivel european, cei doi tehnicieni au răspuns ferm că în mod sigur poate face față.

„Cu siguranță pot face față, au arătat asta și în meciul cu noi, au luptat pânp la final, au jucat puternic și au arătat un baschet foarte bun, am câștigat totuși la un singur punct diferență”, a fost răspunsul lui Obradovic.

„După ce am văzut ieri, Clujul a jucat foarte fizic, iar când joci fizic întotdeauna vei avea un sezon de succes”, a completat antrenorul lui Partizan.

Turneul de baschet League of the 4, organizat de Sports Festival, a adus la Cluj-Napoca, cele mai titrate formații din baschetul european, Partizan Belgrad, Fenerbahce Beko și Mornar Bar, alături de U-Banca Transilvania.

Competiția a fost câștigată de Partizan Belgrad, care s-a impus în marea finală cu Fenerbahce Istanbul cu scorul de 69-64, iar locul trei a fost luat de U-Banca Transilvania după ce a disputat finala mică cu muntenegrenii de la Mornar Bar, formație care s-a retras înainte de final din cauza arbitrajului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *